Əlaqə Arxiv
news Image
2013.08.12
18:33
| A A A
Kolbasalarda bağırsaq çopləri aşkarlandı-Özəl
Səhiyyə Nazirliyinin Respublika Gigiyena və Epidemiologiya Mərkəsi ət və ət məhsullarının labarotor müayinəsini başa çatdırıb. Mərkəzin Qidalanma şöbəsinin müdiri İmran Abdullayevin Movqe.az-a verdiyi məluma görə, istehsal və satış müəssisələrindən müayinəyə 103 nümunə cəlb olunub. Labarotor müayinəyə cəlb olunmuş nümunələr toksiki, bakterioloji və kimyəvi müayinələrdən keçirilib. Nümunələrin 3-də qeyri-kafi nəticə əldə edilib. Üç kolbasa məhsulunda bağırsaq çopləri aşkarlanıb. Yerdə qalan 100 nümunədə isə kimyəvi, toksiki, bakterioloji göstəricilər norma həddində çıxıb. 
Sizin Reklam Yeriniz